marți, 8 martie 2011

Kuyt prevede un viitor promiţător ...

   
   Dirk Kuyt este foarte mulţumit de transferurile realizate de Liverpool în ianuarie, prin aducerea lui Andy Carroll şi Luis Suarez. Andy a debutat pentru Liverpool în meciul cu Manchester United, iar Suarez a demonstrat deja că este un jucător fabulos, iar Kuyt crede că Liverpool va avea un viitor foarte promiţător cu aceşti doi jucători, sub conducerea noilor patroni.

     " Conducătorii ne-au arătat că vor să facă ce e mai bine pentru club, prin aducerile lui Carroll şi Suarez. Trebuie să continuăm tot aşa. Primul lucru pe care l-a spus antrenorul când a venit, a fost acela că noi suntem jucători de calitate, odată cu jucătorii veniţi în ianuarie, şi sperăm să fim şi mai valoroşi odată cu venirile care vor avea loc în vară. "

   Luis Suarez a creat cam toate golurile date de Kuyt duminică, iar atacantul olandez crede că între ei doi s-a format deja o legătură.

     " Eu i-am pasat lui Luis la un gol, el mi-a pasat mie la alte câteva, şi totul merge bine. Cu Andy venind acum şi jucând câteva minute, viitorul sună bine pentru noi. Cred că antrenorul are mai multe opţiuni acum în faţă, şi ar putea juca cu toţi trei acolo. (Suarez, Kuyt, Carroll). " a susţinut Kuyt.

   Victoria cu United a demonstrat că Liverpool se poate bate cu oricine, iar Dirk vrea ca echipa de pe Anfield să câştige cât mai multe partide.

     " Vrem să câştigăm fiecare meci, vrem să fim constanţi în rezultate. Am arătat că putem să-i batem pe cei mai buni, dar nu este suficient să-i baţi pe cei buni. I-am bătut pe United, i-am bătut pe Chelsea de două ori, şi vrem să batem şi celelalte echipe. Trebuie să câştigăm, cu tot respectul, şi cu West Ham, Wolverhampton sau Blackpool. Toată lumea munceşte din greu şi vrem să arătăm că meciul cu West Ham a fost o greşeală. Acel meci va fi motivaţia noastră pentru următoarele partide. " a mai adăugat olandezul din atacul cormoranilor.

   Într-adevăr, viitorul sună bine pentru noi cu aceşti patroni, dar mai ales cu acest antrenor la cârmă, în persoana lui Kenny Dalglish. Sperăm să învingem la Sporting Braga, joi, chiar dacă va fi o partidă dificilă. Cred că ar fi bun şi un egal acolo, ştiind că Liverpool obişnuieşte să tranşeze calificarea pe Anfield.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.