vineri, 25 martie 2011

Malouda sau Arda Turan ?

   
   Presa din insulă a scris astăzi despre transferurile lui Liverpool. Deşi nu este adevărat, ziarele din Albion au scris că Dalglish va alege un winger dintre Florent Malouda de la Chelsea şi Arda Turan de la Galatasaray. 

   Formaţia de pe Stamford Bridge este şi ea interesată de Arda Turan, iar dacă aceştia îl vor lua, probabil că îi vor da drumul lui Florent Malouda care ar putea ajunge la noi.

   De cealaltă parte, impresarul lui Turan a declarat că acesta va merge la una dintre cele mai bune cinci echipe ale Angliei. El a mai adăugat că dacă jucătorul său va primi o ofertă de la vreo echipă bună din Anglia, va merge cu siguranţă acolo. Preţul achiziţionării lui se ridică undeva la 15 milioane de lire sterline, după spusele ziarelor.

   Această informaţie nu este confirmată de nici un oficial al clubului de pe Anfield, aşa că nu vă putem garanta certitudinea acestor transferuri. Pe lângă ei, mai sunt pe listă şi alţi jucători care ar putea îmbrăca tricoul cormoranilor la finalul acestui sezon. Aşteptăm până la vară şi vom vedea cine va veni şi cine va pleca !


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.