luni, 14 martie 2011

Skrtel fericit de venirea lui Carroll ...

   
   Fundaşul slovac a lui Liverpool, Martin Skrtel, se declară foarte mulţumit de aducerea lui Andy Carroll, acesta  scăpând astfel de un nou duel cu masivul atacant englez după meciul din tur, Newcastle 3-1 Liverpool, cu Andy Carroll protagonist la ultimul gol.

     " Îmi amintesc acel meci şi a fost foarte greu pentru noi, fundaşii, pentru că Andy este un bun jucător. Este puternic şi este foarte dificil să joci împotriva lui. Este bine că a venit la noi în echipă, iar acum avem un jucător de genul lui. Cu siguranţă, Andy este unul dintre cei mai buni atacanţi contra cărora am jucat în Premier League, fiind puternic şi având o lovitură de cap foarte bună. Nu ştiu ce vor spune fundaşii adverşi, dar cred că ar trebui să se teamă, pentru că Suarez şi Carroll formează o linie de atac foarte puternică. " a declarat slovacul.

   Din păcate, nu avem şansa să-i vedem pe Suarez şi Carroll jucând în meciul cu Braga de joi din primul minut, doar Carroll având drept de joc, dar sperăm ca la meciul cu Sunderland, cei doi să formeze o linie de atac fatală celor de pe Stadium of Light.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.