sâmbătă, 24 martie 2012

AVANCRONICĂ - Liverpool v Wigan


   Liverpool va primi astăzi vizita lui Wigan Ahtletic, în speranţa de a reveni cu o victorie, după acea înfrângere dramatică de pe terenul lui Queens Park Rangers.

   Cele două oraşe din care fac parte aceste două echipe sunt foarte apropiate, fiind situate la doar câţiva kilometri distanţă. Wigan vine cu mari speranţe pe Anfield, fiind presaţi de locul ocupat în clasamentul Premier League. Lupta echipei antrenată de Roberto Martinez pentru evitarea retrogradării continuă, iar un rezultat pozitiv ar fi perfect pentru latics.

   Cormoranii au parte de o situaţie dificilă în campionat, aflându-se pe poziţia a 7-a, dar antrenorul scoţian speră ca echipa sa să încheie cu capul sus acest sezon. Câştigarea FA Cup ar putea schimba câteva lucruri în echipă, dar până atunci, meciul cu Wigan trebuie tratat cu cea mai mare seriozitate, iar victoria este singurul rezultat care trebuie obţinut.

   În tabăra gazdelor, Martin Kelly este incert, urmând ca o analiză târzie să-i acorde sau nu posibilitatea de a juca. Charlie Adam este şi el într-o situaţie grea, mult mai dificilă decât cea în care se află Kelly, dar se pare că va rata această partidă, alături de jucători precum Craig Bellamy, Daniel Agger, Glen Johnson sau Lucas Leiva.

   De partea cealaltă, vedeta lui Wigan Ahtletic, Hugo Rodallega, lipseşte datorită unei accidentări. De asemenea, David Jones şi Mike Pollitt sunt absenţi datorită accidentărilor suferite.

   Partida va începe de la ora 17, nefiind transmisă în România. Centralul acesteia va fi Lee Mason, asistat pe margini de Flynn şi Garratt, iar al patrulea oficial va fi  mult mai necunoscutul Salisbury.

   Toată lumea aşteaptă răspunsul echipei antrenate de Kenny, după înfrângerea de pe terenul lui QPR. Lejeritatea cu care cormoranii au tratat finalul de meci de pe Loftus Road nu trebuie repetată, iar Dalglish a menţionat acest lucru în declaraţiile sale de după meci. În ciuda acestui moment prost în care se află clubul, trebuie să-l susţinem în continuare, iar băieţii sunt conştienţi că fanii echipei de la Melwood aşteaptă doar o victorie în partida cu Wigan, alături de un joc bun, la care problemele de la finalizare nu vor mai apărea. Hai cu victoria, băieţi !

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.