marți, 27 martie 2012

Jose Enrique: ' Îi sunt recunoscător lui Dalglish ! '



   Jose Enrique este printre puţinele transferuri reuşite de Liverpool în ultima perioadă, cu toate că staff-ul echipei a plătit sume mari pentru aducerea unor jucători.

   Fundaşul spaniol este de părere că echipa a progresat mult în acest sezon, iar poziţia actuală din clasament nu reflectă forţa formaţiei antrenată de Kenny. În ceea ce privesc cupele interne, cormoranii o duc excelent. După ce au câştigat Carling Cup, băieţii lui Dalglish speră că vor câştiga şi FA Cup, aflându-se în semifinalele competiţiei, acolo unde vor întâlni câştigătoarea meciului de astăzi dintre Sunderland şi Everton.

     " În cupele interne ne descurcăm bine, în campionat merităm să fim mult mai sus, dar adevărul este că suntem pe poziţia a şaptea. Am jucat foarte bine în multe meciuri, dar în partida cu Wigan nu meritam victoria. "

     " Această echipă este în construcţie. Patronii au adus jucători tineri şi forţa acesteia este mare, dar trebuie să ne perfecţionăm. Antrenorul ia toată presiunea de pe noi, iar asta e bine, însă atunci când facem greşeli sau jucăm prost, ştim de unde vin aceste lucruri. Cine joacă în meciuri? Jucătorii. Cine trebuie să câştige meciurile? Tot jucătorii. Noi suntem frustraţi la fel cum sunt şi suporterii noştri. " a declarat Jose Enrique.

   Jucătorul adus de la Newcastle United îi este recunoscător lui Kenny Dalglish, care l-a adus pe acesta la clubul de pe Anfield. Pentru acest lucru, mulţumirea spaniolului nu încetează să apară şi va continua pentru mult timp, deoarece ştie că îi datorează multe lui Dalglish.

     " Îi sunt foarte recunoscător. Vreau să dau tot ce e mai bun pentru Liverpool, dar şi pentru antrenor vreau să fac acelaşi lucru, pentru că el m-a adus la acest club. "

     " Adevărul este că Liverpool nu a mai câştigat nici un trofeu de ani de zile, dar în acest sezon am câştigat o cupă şi suntem în cursă pentru câştigarea alteia. " a afirmat Jose.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.