sâmbătă, 31 martie 2012

Kuyt - de acord cu criticile fanilor echipei


   În ultima perioadă, Liverpool a fost criticată foarte mult datorită slabelor prestaţii, care au adus şi rezultate proaste, iar Dirk Kuyt este total de acord cu criticile primite din partea suporterilor.

   Echipa de pe Anfield se află la opt puncte de ocupanta poziţiei a 6-a, iar după victoria lui Everton de astăzi, am coborât pe locul opt, o poziţie mult prea jignitoare pentru cormorani.

   După înfrângerea de pe teren propriu cu Wigan, elevii lui Kenny se deplasează acum pe terenul lui Newcastle United, iar St. James Park fierbe înainte de marele duel, unde Newcastle pare a fi favorita acestei partide, luând în considerare proasta perioadă prin care trece Liverpool.

     " Criticile venite nu mă surprind pentru că Liverpool ar trebui să fie întotdeauna printre primele patru echipe. Din păcate, nu ne aflăm acolo în momentul de faţă, însă încercăm să schimbăm lucrurile. Întotdeauna va exista cineva care să te critice dacă nu te vei afla între locurile dorite. Trebuie să schimbăm ceva, iar acest lucru îl putem începe de mâine. " a declarat Kuyt.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.