luni, 26 martie 2012

Javi Martinez şi Edin Dzeko sunt ultimele ţinte . . .


   Acest sezon este compromis pentru Liverpool, după ce ultimele rezultate ale echipei de pe Anfield i-au nemulţumit total pe fanii cormoranilor, scoţând echipa din orice luptă pentru un loc de Champions League. Este foarte important că am reuşit calificarea într-o cupă europeană prin câştigarea Carling Cup, fiind în pericol de a termina acest sezon pe o poziţie nedemnă de o echipă precum Liverpool.

   După Edison Cavani, următorii jucători ţintiţi de staff-ul echipei de la Melwood par a fi Edin Dzeko de la Manchester City şi Javi Martinez de la Athletic Bilbao.

   Martinez este unul dintre ce-i mai căutaţi jucători din Europa, după ce evoluţiile sale la clubul de pe San Mames sunt extrem de bune şi folositoare echipei. Manchester City, Barcelona, Real Madrid şi Inter se bat pentru semnătura lui Javi, care are o clauză de 34 de milioane de lire sterline în contract. Potrivit presei din Italia, Liverpool şi-a exprimat interesul pentru achiziţionarea lui Javi Martinez, dar nu sunt dispuşi să plătească un preţ atât de mare pentru talentatul mijlocaş.

   De asemenea, atacantul lui Manchester City, Edin Dzeko, este şi el o ţintă pentru Liverpool, după ce Mancini nu îl mai are în planurile echipei pentru viitor. 27 de milioane de lire sterline pare a fi suma cerută pentru atacantul bosniac, care a fost lăsat pe banca de rezerve în ultimele meciuri, mai ales după revenirea lui Carlos Tevez la echipă.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.