vineri, 30 martie 2012

Downing: ' Putem câştiga la Newcastle ! '

   Stewart Downing a declarat astăzi că jucătorii de la Melwood sunt disperaţi să-i recompenseze pe fanii cormoranilor, după ce aceştia au suferit mult în urma rezultatelor foarte dezamăgitoare din ultimul timp.

   În viziunea fostului jucător a lui Aston Villa, partida cu Newcastle ar putea reprezenta începutul unui final perfect de sezon pentru Liverpool, dar băieţii antrenaţi de Alan Pardew îşi doresc victoria şi cred că sunt favoriţi pentru obţinerea acesteia.

     " Cred că reacţia noastră este foarte importantă. Suntem dezamăgiţi de ultimul rezultat în care am pierdut pe Anfield, dar vrem să punem lucrurile la punct începând cu partida de duminică. Ne-am antrenat foarte bine şi am avut o discuţie după ce am revenit la antrenamente, în urma înfrângerii cu Wigan, spunându-ne că nu vom mai permite asemenea rezultate. "

     " Trebuie să fim pregătiţi pentru partida cu Newcastle, deoarece ne aşteaptă un meci dificil, pe care cred că-l putem câştiga. " a declarat Downing.

   Duminică de la ora 15:30, Liverpool se va deplasa pe Sports Direct Arena pentru a juca partida contra echipei gazdă, Newcastle United.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.