luni, 12 martie 2012

Suarez - posibilitatea unei plecări la PSG

 
   În acest moment, clubul de pe Anfield se află într-o situaţie foarte grea în ceea ce privesc rezultatele echipei din ultimul timp, iar unele cluburi din Europa ar putea profita de acest lucru la vară, atunci când vor putea ademeni câteva din starurile echipei de la Melwood.

   Luis Suarez este foarte curtat de Paris Saint Germain - liderul la zi al campionatului francez. Gruparea antrenată de Carlo Ancelotti este în plin proces de reconstrucţie, iar cu bugetul nelimitat, şeicii pregătesc nişte transferuri grandioase la vară. Pe lista echipei de pe Parc de Princes găsim jucători precum Gonzalo Higuain, Edison Cavani, Luis Suarez, Alexandre Pato, Eden Hazard, Kaka, Martin Caceres, Hulk sau Carlos Tevez.

   Căpitanul naţionalei Uruguay-ului, Diego Lugano, joacă sub comanda lui Carlo Ancelotti, iar acesta a afirmat că discută foarte des cu Suarez şi Cavani, jucători care nu ar exclude o posibilă mutare în Franţa, în vara acestui an. Puterea banului îşi spune cuvântul, iar şeicii au declarat că vor investi în gruparea franceză până când aceasta va deveni cea mai puternică echipă din Europa.

   Mai jos aveţi posibilitatea de a urmări un videoclip în care sunt interveviate starurile naţionalei Uruguay-ului, cu privire la Diego Lugano şi la posibilitatea de a juca alături de el. Luis Suarez şi Edison Cavani au confirmat că nu ar exclude o asemenea şansă. Urmăreşte începând cu minutul 4:07 ...

Veuillez installer Flash Player pour lire la vidéo


   Auzind aceste zvonuri, Kenny Dalglish a reacţionat imediat spunând că nu vede un interes cert al francezilor pentru Luis Suarez, legându-se puţin de fundaşul uruguayan al echipei din capitala Franţei, Diego Lugano.

     " Cât de des a jucat Lugano în acest an? Cred că aţi văzut că a fost menţionat şi numele lui Cavani, iar aceea a fost o emisiune despre Diego Lugano. Nu văd vreun interes al celor de la PSG. " a declarat Kenny.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.