joi, 29 martie 2012

Houllier: ' Kenny are nevoie de timp ! '



   Gerard Houllier a vorbit astăzi despre situaţia dificilă prin care trece Kenny Dalglish, ca şi manager al echipei de pe Anfield. Fostul antrenor al cormoranilor a declarat că omologul său de pe banca lui Liverpool trebuie să câştige titlul pentru a fi considerat un antrenor de succes.

   Până acum, managerul scoţian a câştigat Carling Cup cu Liverpool, iar acum se află în semifinalele FA Cup, acolo unde suporterii fotbalului britanic vor avea parte de un Merseyside Derby.

     " Se aşteaptă prea mult de la Liverpool. Suporterii cred că echipa trebuie să câştige Uefa Champions League în fiecare an, dar acest lucru nu se va întâmpla. "

     " Obsesia suporterilor este campionatul. Eu şi Rafa Benitez am terminat odată pe locul doi, iar în ciuda cupelor câştigate, suporterii doresc şi mai mult câştigarea Barclays Premier League. "

     " Câştigarea Carling Cup reprezintă un semn bun pentru viitor, dar suporterii trebuie să aibă răbdare. Kenny nu este singur, având şi staff-ul care are încredere în el. "

     " În fotbal, lucrurile pot lua o întorsătură grozavă. Într-o zi eşti erou, iar în următoarea zi eşti egal cu zero, aşa că acordaţi-i timp lui Kenny. " a declarat Houllier, antrenor care a fost la cârma echipei de pe Anfield din 1998 până în 2004.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.