duminică, 4 martie 2012

Giroud - un posibil transfer în vară


   Liverpool suferă foarte mult în atac, ceea ce îl duce pe Dalglish cu gândul la cumpărarea unui alt atacant care să rezolve problemele ofensive ale cormoranilor. 30 de goluri în 26 de meciuri pentru o echipă care vrea să joace în Champions League este infim.

   Atacantul lui Montpellier, Olivier Giroud, a fost ţintit de Liverpool şi în vară, dar transferul său nu s-a concretizat, însă se pare că interesul formaţiei britanice a crescut. Jucătorul în vârstă de 25 de ani a marcat 16 goluri în 23 de meciuri în acest sezon, ajutând echipa franceză să urce pe primul loc al clasamentului. Acesta a fost convocat şi la naţionala Franţei, după ce performanţele sale l-au impresionat pe selecţioner.

   La vară, preţul acestuia va creşte, iar Comolli vrea să ofere 15 milioane de lire sterline pentru a-şi asigura serviciile lui Giroud, o sumă care i-ar putea mulţumi pe cei de la Montpellier. De asemenea, Giroud este un atacant cu un fizic impresionant, având 1.92 m, dar vom vedea la vară dacă Dalglish va încerca să-l aducă. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.