sâmbătă, 10 martie 2012

RECORD NEGATIV: Sunderland 1-0 Liverpool


   Liverpool a pierdut meritat pe terenul lui Sunderland, în urma unui joc foarte prost practicat de băieţii lui Kenny Dalglish. Se pare că managerului scoţian nu i-a ieşit planul de a câştiga nemeritat, greşind total aşezarea din teren a elevilor săi. Odată cu această înfrângere, cormoranii au reuşit să actualizeze un record negativ, pierzând trei partide la rând în Premier League, lucru care nu s-a mai întâmplat din 2003.

   Cu cinci mijlocaşi şi cu o atitudine de echipă nou-promovată, Liverpool a început partida cam prost, dar ocaziile importante nu au apărut la nicio poartă. Prima repriză a fost caracterizată printr-un joc de siguranţă, iar toată lumea se aştepta ca formaţia de pe Anfield să izbucnească după pauză. Jocul prost a fost continuat de băieţii lui Dalglish, iar echipa gazdă a deschis scorul prin Bendtner, după o fază norocoasă. Managerul scoţian a replicat imediat prin introducerile lui Gerrard şi Carroll, dar nici acum nu s-au ivit ocaziile importante, iar scorul final a fost cel stabilit de atacantul danez în minutul 56.

   Gândul obţinerii unui loc de Champions League a fost uitat cu totul, iar băieţii se vor concentra acum pe restul partidelor din campionat şi pe parcursul care ne-ar putea duce într-o nouă finală pe Wembley, în FA Cup, însă dacă vom continua să jucăm aşa, nu prea văd şanse. Urmează restanţa cu Everton din campionat, meci ce se va disputa marţi. Revenim cât de curând cu o analiză detaliată a acestei partide ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.