joi, 1 martie 2012

Dalglish - locul patru, Arsenal, Gerrard şi Agger

 
   La conferinţa de presă susţinută în cursul acestei zile, Kenny Dalglish nu a fost de acord cu ideea unei excitante curse pentru atingerea locului patru, însă managerul scoţian a insistat că dorinţa lui principală este aceea de a duce clubul pe drumul cel bun, urmând ca mai apoi să vină şi rezultatele.

   Regele de pe banca cormoranilor ţinteşte un rezultat pozitiv în partida cu Arsenal, cerându-le jucătorilor săi să rămână concentraţi, chiar dacă bucuria din sufletele lor nu poate fi ascunsă, după câştigarea Carling Cup.

     " Muncim din greu în fiecare zi şi după ce vom aduna cât mai multe puncte, vom vedea unde ne vom situa. Momentan, gândul nu îmi este la numărul de puncte, ci la partida cu Arsenal. "

     " Meciul de sâmbătă nu este important doar pentru noi, ci şi pentru Arsenal. Ei au revenit senzaţional în ultimul meci, jucat împotriva lui Tottenham, marcând cinci goluri în aproximativ 20 de minute. Va fi o partidă dificilă pentru noi, dar i-o vom face dificilă şi lui Arsenal. "

     " Nu sunt îngrijorat de excitanta luptă pentru locul patru, dar sunt îngrijorat de performanţele noastre viitoare. Ne aşteaptă un meci dificil contra lui Arsenal, dar vom juca cât de bine putem şi vom vedea ce se va întâmpla. Ne bucurăm mai mult când câştigăm meciuri, decât atunci când le pierdem. " a declarat Kenny.

   Dalglish a vorbit şi despre posibila accidentare a lui Steven Gerrard, după ce acesta a fost schimbat în minutul 32, în amicalul pe care naţionala Angliei l-a pierdut în faţa Olandei. De asemenea, Daniel Agger s-a accidentat în finala Carling Cup şi va lipsi de pe gazon pentru ceva timp.

     " Aşteptăm analizele medicilor, iar până nu voi avea situaţia exactă, nu voi putea să vă spun dacă Gerrard va juca în partida cu Arsenal sau nu, însă este cert că Agger va lipsi câteva săptămâni. " a afirmat managerul cormoranilor.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.