duminică, 11 martie 2012

Dragi cormorani, cum redresăm situaţia actuală?


   După înfrângerea dureroasă de pe Stadium of Light, suporterii echipei de pe Anfield şi-au arătat nemulţumirea cu privire la situaţia în care Dalglish a adus-o pe Liverpool. Transferurile din vară sunt considerate total ratate, iar jucătorii de la care se aşteaptă mult, nu dau randament maxim, şi toată lumea se întreabă de ce se întâmplă acest lucru?!

   Toţi suporterii echipei de la Melwood sperau că echipa lui Kenny va avea parte de un an 2012 cât mai bun, dar partidele din campionat au contrazis total acest lucru. Din opt meciuri în Premier League disputate în acest an, Liverpool a câştigat doar o singură partidă, a remizat de două ori şi a pierdut de cinci ori, ceea ce nu caracterizează o formaţie de talia cormoranilor. 

   Oare care va fi deznodământul acestui sezon, şi aşa cam dezastruos pentru noi, în ciuda faptului că am câştigat Carling Cup? Majoritatea fanilor se leagă de Kenny Dalglish, care stă tot timpul meciului cu mâna în buzunar, nu acordă indicaţii jucătorilor mai deloc, iar scuzele sale sunt bazate pe vânt, lipsa norocului, etc. Se pare că toate tunurile s-au întors împotriva lui, iar presiunea apăsătoare va sta pe umerii managerului scoţian până la finalul acestui sezon.

   Vreau să vă uitaţi cu atenţie în inimile voastre de cormorani înrăiţi şi să vă exprimaţi sincera părere cu privire la viitorul apropiat al echipei de pe Anfield. Nu ţineţi cont de injuriile care ar putea apărea la adresa voastră, acordate doar de nişte necunoscători ai fotbalului, care nu ştiu să respecte opinia aproapelui. Care credeţi că este cea mai bună soluţie care trebuie urgent aplicată după încheierea acestui sezon, pentru a readuce echipa pe adevăratele culmi ale gloriei, ceea ce nu am atins de câţiva ani? Aştept sincerele voastre opinii despre actuala situaţie şi despre ceea ce trebuie făcut pentru a redresa această situaţie ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.