marți, 6 martie 2012

Luuk de Jong - urmărit în continuare de cormorani



   Luuk de Jong este monitorizat în continuare de Liverpool, alături de alte echipe din Premier League, Seria A şi Bundensliga, lucru confirmat chiar de agentul jucătorului.

   Iniţial, atacantul olandez a lui Twente a fost curtat doar de Liverpool, Newcastle şi Fiorentina, dar acum, mai multe echipe au intrat în cursa pentru câştigarea semnăturii acestuia.

   Marco De Marchi (agentul jucătorului) este de părere că un posibil transfer se va realiza mai mult ca sigur în vară, după încheierea Campionatului European.

     " Vă pot confirma că Liverpool este interesată de Luuk de Jong, dar nu sunt singurii. Câteva echipe din Anglia şi Germania îl urmăresc, însă niciuna nu a luat legătura cu clubul la care joacă. "

     " De asemenea, Luuk este căutat şi în Seria A. Pot să vă spun că m-au sunat câteva cluburi pentru a afla detalii despre un posibil transfer, dar cel mai probabil acesta se va realiza după Campionatul European. " a declarat Marco De Marchi.

   Întrebat despre preţul jucătorului, agentul său a replicat: " Este greu de spus pentru că valoarea sa creşte în fiecare zi, iar până la finalul sezonului preţul acestuia va creşte mai mult, mai ales după ce a fost convocat de selecţionerul Olandei pentru Campionatul European. "

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.