luni, 12 martie 2012

Dalglish ţinteşte victoria în derby


   Kenny Dalglish a prefaţat la conferinţa de presă susţinută în cursul acestei zile meciul cu Everton de mâine, atunci când elevii săi trebuie să obţină victoria pentru a nu coborî mai jos în clasament. Scoţianul de pe banca cormoranilor crede că această partidă a venit la ţanc pentru o revenire în forţă a băieţilor săi, în ciuda ultimelor trei înfrângeri consecutive din Premier League.

   Jocul echipei de pe Anfield variază de la o etapă la alta. După un meci bun făcut împotriva lui Arsenal, Liverpool a prestat un joc slab pe Stadium of Light, acolo unde a pierdut cu scorul de 1-0, însă Kenny este de părere că nimic nu este comparabil cu un derby.

     " Derby-ul de mâine are o mare importanţă pentru ambele cluburi implicate. Ştim prea bine ce vor simţi suporterii şi jucătorii dacă vom câştiga această partidă. " a afirmat antrenorul scoţian.

   Kenny crede că această serie neagră prin care trece Liverpool este de neacceptat, dar cu puţin noroc lucrurile o vor lua pe drumul cel bun.

     " Depinde contra căror echipe joci, dar această serie de înfrângeri nu este demnă de Liverpool. Nu vrem să ne obişnuim cu această serie, dar să nu uităm că între trei înfrângeri am câştigat Carling Cup. "

     " Cred că în ultimele două înfrângeri am meritat mai mult decât a arătat tabela la finalul jocului. Am fost peste Sunderland, am avut 56% posesia mingii, iar ei au avut trei şuturi pe poartă din care unul a fost gol. "

     " Performanţele noastre sunt bune şi este foarte important să continuăm să jucăm aşa, dar trebuie să câştigăm mai multe partide, însă pentru acest lucru avem nevoie şi de puţin noroc. " a susţinut Dalglish.

   Restanţa dintre Liverpool şi Everton va avea loc marţi, începând cu ora 22.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.