duminică, 25 martie 2012

Cavani IN, Carroll OUT ?

' Imaginaţi-vă că cei doi jucători ar fi echipaţi cu tricourile lui Liverpool pe ei, manifestându-şi astfel bucuria după un gol fabulos marcat împotriva lui Manchester United '

   Liverpool îşi cam pierde răbdarea cu Andy Carroll, după ce masivul atacant englez nu a reuşit să confirme la echipa de pe Anfield. 35 de milioane de lire sterline au fost aruncaţi pe geam, spre bucuria unor echipe precum Tottenham, care putea să ia ţeapa cu Big Andy înaintea noastră, înaintând iniţial o ofertă de 30 de milioane de lire sterline, refuzată de Newcastle United.

   Staff-ul echipei de la Melwood caută intens un înlocuitor pentru Andy care ar putea fi vândut la vară, iar principalul candidat este super-atacantul lui Napoli, Edison Cavani. Se zvoneşte că Liverpool va înainta după încheierea acestui sezon o ofertă de 30 de milioane de lire sterline pentru a-şi asigura serviciile acestuia, cu gândul la un parteneriat letal între Suarez şi Cavani. Coates şi Luis ar putea reprezenta un avantaj într-un eventual transfer al lui Edison, aceştia ţinând legătura între ei foarte, foarte des. 

   Cele 120 de milioane cheltuite de Dalglish nu au adus nici măcar locul al 4-lea pentru Liverpool, care este foarte aproape de a termina acest sezon pe un loc mult sub nivelul echipei. Chiar dacă am câştigat Carling Cup şi avem o şansă de a câştiga şi FA Cup, Premier League rămâne cam departe pentru noi, dar cu o situaţie la club rezolvată în vară şi cu nişte transferuri de clasă, ne vom putea gândi la câştigarea titlului. Până atunci ... mai suferim puţin ! :)

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.