sâmbătă, 10 martie 2012

Sunderland 1-0 Liverpool: Verdictul lui Dalglish



   Kenny Dalglish crede că un moment în care norocul nu a fost de partea cormoranilor a reprezentat principalul factor pentru care Liverpool a plecat de pe Stadium of Light fără cele trei puncte.

   Nicklas Bendtner a marcat în minutul 56, după ce şutul trimis de celălalt atacant al gazdelor, Fraizer Campbell, a ţintit bara laterală a porţii lui Reina, mingea lovindu-se mai apoi de spatele portarului spaniol care plonjase, iar aceasta a ţintit din nou bara laterală, urmând să fie respinsă în faţa porţii , acolo unde era atacantul danez adus de la Arsenal care a şi marcat.

     " Întotdeauna există puţin noroc! Cred că am controlat toate atributele pe care le avea Sunderland, dar norocul a făcut diferenţa dintre victorie şi egal. " a declarat Dalglish

   Întrebat dacă vântul a afecat jocul unei echipe, Kenny a replicat: " Vântul este întotdeauna o problemă şi a afectat jocul ambelor echipe. Acesta a stricat spectacolul meciului, însă nu cred că trebuie să se plângă cineva de acest lucru. "

   Liverpool a rămas la zece puncte în spatele lui Arsenal, care are de jucat cu Newcastle pe teren propriu în această etapă, dar speranţele suporterilor privind obţinerea unei poziţii de Champions League s-au dus pe apa sâmbetei.

     " Cum am mai spus, noi vom juca toate meciurile şi vom vedea unde ne vom situa la final. Dacă vom prinde locul patru va fi fantastic pentru acest club, dar câştigarea Carling Cup şi accederea în sferturile FA Cup ... ceva ce nu am prins de ceva vreme. "

     " Trebuie să mergem mai departe, să facem ce ştim mai bine, să ne ţinem gurile închise, să nu ne pară rău şi să încercăm să câştigăm cât mai multe puncte. "

     " Cu toate că am pierdut astăzi, toată lumea a încercat să dea totul pentru a salva ceva din acest joc. " a declarat Kenny.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.