joi, 22 martie 2012

Martinez - îngrijorat de partida cu Liverpool


   Înfrângerea de pe Loftus Road a fost dată uitării, iar presiunea meciului cu Wigan se simte încă de astăzi. Echipa antrenată de Roberto Martinez se află pe poziţia a 19-a în clasamentul campionatului britanic de fotbal, iar victoria în faţa cormoranilor a colegei de suferinţă, Queens Park Rangers, îi dă aripi antrenorului echipei de pe DW Stadium.

   Roberto Martinez îl admiră extrem de mult pe Steven Gerrard, dar este conştient de faptul că echipa sa este nevoită să obţină cât mai multe puncte din deplasarea de pe Anfield Road.

     " Gerrard este un jucător fantastic şi sunt de părere că este mai mult decât un fotbalist. El reprezintă ceea ce înseamnă fotbalul şi uitându-ne la ceea ce a atins alături de acest club de fotbal îl face unic. "

     " Problema pe care o ai cu Liverpool este următoarea: dacă îi acorzi prea multă atenţie lui Gerrard, atunci acorzi spaţiu unor jucători precum Suarez, Downing, Kuyt şi lista continuă. "

     " Trebuie să intrăm pe teren cu intenţia de a câştiga şi acest lucru va trebui să-l încercăm sâmbătă. Să joci împotriva lui Liverpool este întotdeauna dificil, pentru că au un grup de jucători care pot tranşa momentele cheie ale partidei, de aceea, noi avem nevoie de mult efort şi maturitate pentru a obţine un rezultat pozitiv pe Anfield. " a declarat managerul lui Wigan, Roberto Martinez.

   Sâmbătă de la ora 17, Liverpool şi Wigan Athletic se vor întâlni pe Anfield, într-un meci dificil pentru ambele părţi. Foamea de puncte cutreieră fiecare tabără, iar echipa mai dornică va avea parte de rezultatul mult dorit.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.