marți, 6 martie 2012

Shelvey - un nou împrumut în Championship ?

   
   Jonjo Shelvey a stârnit interesul câtorva cluburi din Championship, pentru a-l aduce pe acesta sub formă de împrumut, până la finalul acestui sezon. Printre acestea se află Middlesbrough şi Blackpool, dar Kenny Dalglish ar putea să-l ţină în continuare pe Anfield, având nevoie de serviciile acestuia.

   Meciul cu Sunderland de sâmbătă reprezintă începutul unei serii de cinci partide în 14 zile pentru cormorani, incluzând restanţa cu Everton şi partida cu Stoke City din FA Cup.

   Steven Gerrard ar putea reveni pe teren în următoarea etapă, dar decizia cu privire la convocarea sa se va lua la finalul acestei săptămâni. Pe lângă acest lucru, principalul motiv de care se teme Dalglish dacă îl va lăsa pe Jonjo este acela că managerul scoţian ar putea rămâne fără soluţii la mijloc, dacă se va mai accidenta cineva de la mijlocul echipei.

   La ultimul său împrumut, Shelvey a făcut senzaţie la Blackpool, unde a marcat şase goluri în zece meciuri, dar a fost rechemat de Kenny la echipă, după urâta accidentare a brazilianului Lucas. Managerul echipei de pe Bloomfield Road, Ian Holloway, a declarat că are încredere în Jonjo şi că îi place stilul său de joc, dar vom vedea dacă Dalglish va fi de acord cu împrumutul său în Championship.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.